BIM

TIETOMALLINNUS – BIM – 4D – VR

Pääasiallinen mallinnustyökalumme on Autodeskin Revit-ohjelma, jolla kykenemme tuottamaan yksityiskohtaisia tietomalleja rakennushankkeen eri vaiheista. Kokonaisten rakennusten mallintamisen lisäksi myös detaljien tai sisustuksen mallintamiseen. Omakohtaisen tiedon tuottamisen lisäksi käytössämme on Autodeskin Navisworks-ohjelma, jonka avulla kykenemme koordinoimaan hankkeen suunnittelua sekä suunnitteluryhmän tietomallin tuottamista.

BIM   –    4D    –   VR   Studio Oy Arkkitehdit on käytössään moderni tietotekninen toimintaympäristö. Toimimme täydellisessä 4D ja BIM ympäristössä. BIM-mallein luonnollisen ja suunnittelutyön tuloksena syntyvän visualisoinnin avulla (virtuaalisen rakennuksen) asiakkaamme osallistuvat suunnitteluun kaikissa suunnittelutyön alla olevissa BIM-kohteissamme.

PROJEKTIPANKKI  Toimistomme käyttää rakennushankkeen sisäiseen tiedonjakoon projektipankkia, johon tallennetaan kaikki hankkeeseen liittyvät asiakirjat ja suunnitelmat kokouspöytäkirjoista sähkösuunnitelmiin. Kaikki hankkeeseen liittyvä informaatio on aina kaikkien osapuolten käytettävissä. Lisäksi vältytään PDF-tiedostojen tai paperikopioiden lähettämiseltä monille eri tahoille, kun jokainen hankkeen osapuoli pystyy itse hakemaan, ja halutessaan tulostamaan tarvitsemansa tiedoston projektipankista.