BIM

TIETOMALLINNUS – BIM – 4D – VR

Pääasiallinen mallinnustyökalumme on Autodeskin Revit-ohjelma, jolla kykenemme tuottamaan yksityiskohtaisia tietomalleja rakennushankkeen eri vaiheista. Kokonaisten rakennusten mallintamisen lisäksi myös detaljien tai sisustuksen mallintamiseen. Omakohtaisen tiedon tuottamisen lisäksi käytössämme on Autodeskin Navisworks-ohjelma, jonka avulla kykenemme koordinoimaan hankkeen suunnittelua sekä suunnitteluryhmän tietomallin tuottamista.

BIM   –    4D    –   VR   Studio Oy Arkkitehdit on käytössään oma moderni tietotekninen toimintaympäristö. Toimimme täydellisessä 4D ja BIM ympäristössä. BIM-mallein luonnollisen ja suunnittelutyön tuloksena syntyvän visualisoinnin avulla (virtuaalisen rakennuksen) asiakkaamme osallistuvat kotien suunnitteluun, työympäristön tilojen, koulujen ja sairaaloiden suunnitteluun kaikissa suunnittelutyön alla olevissa BIM-kohteissamme.

PROJEKTIPANKKI  Toimistomme käyttää rakennushankkeen sisäiseen tiedonjakoon omalla palvelimellamme sijaitsevaa projektipankkia, johon tallennetaan kaikki hankkeeseen liittyvät asiakirjat ja suunnitelmat kokouspöytäkirjoista sähkösuunnitelmiin. Kaikki hankkeeseen liittyvä informaatio on aina kaikkien osapuolten käytettävissä. Lisäksi vältytään PDF-tiedostojen tai paperikopioiden lähettämiseltä monille eri tahoille, kun jokainen hankkeen osapuoli pystyy itse hakemaan, ja halutessaan tulostamaan tarvitsemansa tiedoston projektipankista.